Τεχνική ΥποστήριξηΦωτογραφίες & Έργα
Econorm.gr Main Page Energy Windows
 
Παράθυρα κεκλιμένης στέγης

Παράθυρo στέγης κεντρικού άξονα περιστροφής, ο οποίος επιτρέπει το πλαίσιο να περιστραφεί κατά 180ο διευκολύνοντας το καθάρισμα και τη συντήρηση.

Το πλαίσιο του παραθύρου μπορεί να παραμένει ανοιχτό σε μια σειρά από θέσεις επιτρέποντας τον εύκολο αερισμό. Υπάρχει η δυνατότητα, κατόπιν ειδικής παραγγελίας και για σταθερά παράθυρα οροφής.

Ένα ανθεκτικό κενό των 1-5 cm πρέπει να υπάρχει όταν κατασκευάζονται τα ανοίγματα στα πλαίσια για να επιτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση.

Παράθυρο στέγης με καινοτόμο μηχανισμό που επιτρέπει το άνοιγμα του παραθύρου με δύο διαφορετικούς τρόπους, είτε από μεσαίο είτε από ανώτερο άξονα ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Εξαιτίας αυτού του μηχανισμού ο τύπος αυτός του παραθύρου είναι ιδανικός για χαμηλές στέγες επιτρέποντας εύκολη θέα. Το πλαίσιο μπορεί να εκτελέσει πλήρη περιστροφή διευκολύνοντας το καθάρισμα και τη συντήρηση.

Ο μηχανισμός που επιτρέπει τους δύο τρόπους ανοίγματος του παραθύρου βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του παραθύρου και δεν είναι εμφανής. Πρόσβαση σε αυτόν έχουμε όταν το παράθυρο είναι ανοιχτό.

 

 

 

 

 
© econorm.gr 2011-2012
Τηλέφωνο : +30.28420.24122 | Fax: +30.28420.25525
email : info@econorm.gr