Τεχνική ΥποστήριξηΦωτογραφίες & Έργα
Econorm.gr Main Page Energy Windows
 
Θερμομο-Ηχο-Μονωτικά Κρύσταλλα

 

Διπλά ενεργειακά θερμομονωτικά κρύσταλλα Top Glas Thermofloat 1,0  EN 673 σε συνδιασμό με πλήρωση Argon στο διάκενο  επιτυγχάνουμε τον κορυφαίο συντελεστή θερμοδιαπερατότητας: U=1,0 W/m2K 

 

     

 

Τριπλά Ενεργειακά Θερμο-Ηχο-Μονωτικά Κρύσταλλα με πλήρωση

 

τριπλά ενεργειακά θερμομονωτικά κρύσταλλα  Top Glas Eco Plus Thermofloat 0,6  EN 673 σε συνδιασμό με πλήρωση Argon στο διάκενο  επιτυγχάνουμε τον κορυφαίο συντελεστή θερμοδιαπερατότητας:  U=0,6 W/m2K


           

 

Εκτός της θερμομόνωσης εξίσου σοβαρό είναι το θέμα της Ηχομόνωσης,  δηλαδή  την μείωση του θορύβου  απο εξωτερικούς παράγοντες.

 

 • Ti είναι ο θόρυβος;

  Κατά αρχήν ο θόρυβος είναι η μάστιγα της εποχής που διανύουμε. Στην αρχή του 20ου αιώνα ενας απο τους πατέρες της σύγχρονης υγιεινολογίας, ο Robert Koch, έγραφε σχετικά με τον θόρυβο ότι ΄΄μιά μέρα ο άνθρωπος θα αγωνίζεται ενάντια στο θόρυβο με την ίδια επιμονή που αγωνίζεται σήμερα ενάντια στη χολέρα και την πανώλη΄΄ .

 

 •  Αυτή η μέρα έφτασε...

 

 • Έκπληξη προκαλούν τα αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας που διεξήγαγαν ερευνητές τού Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τού Κοινού Κέντρου Ερευνών (J.R.C.) τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με αυτήν, ως κάτοικοι τής ηπείρου μας χάνουμε ετησίως πάνω από ένα εκατομμύριο έτη υγιούς ζωής λόγω τού θορύβου· για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος, να αναφέρουμε ότι οι αντίστοιχες απώλειες εξ’ αιτίας τής ατμοσφαιρικής μόλυνσης είναι τα 4.500.000 έτη· όπερ μεθερμηνευόμενον, οι βάναυσοι ήχοι των πολύβουων πόλεων συνιστούν τη δεύτερη σε επικινδυνότητα - για την υγεία μας - μορφή περιβαλλοντικής ρύπανσης.

 

 • Κατάταξη θορύβου *

 

 • Ηχομόνωση, με τα ενεργειακά συστήματα συνθετικών κουφωμάτων Econorm σε συνδυασμό με τα κατάλληλα κρύσταλλα θωρακίζουμε την οικία σας και η μείωση θορύβου μπορεί να φτάσει έως το εκπληκτικό 47dB.   Η βασική μας σειρά με τα στάνταρτ κρύσταλλα έχει πιστοποιημένη ηχομόνωση 37dB.

   
 • Ειδικές κατασκευές κουφωμάτων και πλαισίων ηχομόνωσης χώρων (Econorm Stop Noise) για Studios, Ραδιοφωνικούς  σταθμούς, Discos κλπ.

     (Βλέπε περισσότερα: Ηχομόνωση Studio & Recording Room)

 

 

 
© econorm.gr 2011-2012
Τηλέφωνο : +30.28420.24122 | Fax: +30.28420.25525
email : info@econorm.gr