Τεχνική ΥποστήριξηΦωτογραφίες & Έργα
Econorm.gr Main Page Energy Windows
 
Ecology


Οικολογική Ισορροπία / Συμβολή στο περιβάλλον

Το u-P.V.C. είναι ένα από τα λίγα υλικά τα οποία δεν βασίζονται εξ’ ολοκλήρου στο πετρέλαιο. Το μεγαλύτερο μέρος της σύστασης του u-P.V.C. αποτελείται από χλώριο (περιεκτικότητα 57%). Αυτό το μέρος του χλωρίου προέρχεται από αλάτι, μία πηγή πρώτης ύλης η οποία μελλοντικά δεν πρόκειται να «στερέψει». Το συνθετικό επιβαρύνει στο μικρότερο ποσοστό την κατανάλωση ενεργειακών αποθεμάτων κατά την παραγωγή του και συμβάλλει έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας κατά 40%

Ο κύριος στόχος των σύγχρονων κατασκευών αλλά και της ανακαίνισης κτιρίων και κατοικιών είναι η μέγιστη αξιοποίηση ενέργειας που απαιτείται για την θέρμανση και τον κλιματισμό των κτιρίων. Ο κύριος παράγοντας απώλειας ενέργειας είναι τα κουφώματα και συγκεκριμένα η θερμομονωτική συμπεριφορά των υλικών κατασκευής των κουφωμάτων.   

  

Η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας και η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας είναι από τις βασικότερες έννοιες που θα πρέπει να μας απασχολήσουν και θα πρέπει να τις εξετάσουμε προσεκτικά πριν το τελικό στάδιο της επιλογής των κουφωμάτων.

Επιλέγοντας ενεργειακά συνθετικά κουφώματα έχουμε εξασφαλίσει κορυφαία θερμο-ηχομόνωση και κυρίως συμβάλλουμε με την εξοικονόμηση ενέργειας και την μείωση των εκπομπών CO² για ένα καθαρότερο περιβάλλον.


Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά μας για ένα καλύτερο μέλλον σε ένα καθαρό περιβάλλον.

 

 
© econorm.gr 2011-2012
Τηλέφωνο : +30.28420.24122 | Fax: +30.28420.25525
email : info@econorm.gr