Τεχνική ΥποστήριξηΦωτογραφίες & Έργα
Econorm.gr Main Page Energy Windows
 
Πόρτες Ασφαλείας & Επενδύσεις

Η ασφάλεια και η Σιγουριά είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία στην ζωή του ανθρώπου. Ασφάλεια και Σιγουριά για το σπίτι, την οικογένεια, τα αγαπημένα αντικείμενα. Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας STEEL-DOOR αποτελούν την εγγύηση σιγουριάς για πάρα πολλούς ανθρώπους. Οι Θωρακισμένες Πόρτες ασφαλείας STEEL-DOOR δεν σημαίνουν μόνο μια Ατσάλινη θωράκιση αλλά συνδυάζουν το απαραβίαστο της κατοικίας με την άψογη ποιότητα και την φινετσάτη εμφάνιση. Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας STEEL-DOOR διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση με κομψή γραμμή, άψογη εφαρμογή, τέλειο φινίρισμα, σε μεγάλη συλλογή ξύλινης επένδυσης και σε πολλές χρωματικές παραλλαγές προσφέροντας το "Απαραβίαστο" σε συνδυασμό με το "Φίνο".

 

Οι θωρακισμένες πόρτες STEEL DOΟR προσφέρουν αυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία σε συνδυασμό και με άλλες ιδιότητες, όπως θερμομόνωση και ηχομόνωση αποτελώντας λύσεις υψηλής αισθητικής, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία με την υψηλή τεχνολογία.
Η εξωτερική επιφάνεια των θωρακισμένων πορτών συνοδεύεται από διακοσμητικές επενδύσεις αλουμινίου, ξύλου, φυσικού ή τεχνητού με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Σχεδιασμός που καθηλώνει, υπέροχοι χρωματισμοί και διάχυτη αίσθηση της ποιοτικής αρτιότητας. Αδιάρηκτες Πόρτες ασφαλείας κατασκευασμένες με τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογικά μεθόδους και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

 

 
© econorm.gr 2011-2012
Τηλέφωνο : +30.28420.24122 | Fax: +30.28420.25525
email : info@econorm.gr